propaganda

Finsk TV har gjort det som den Svenska statliga PropagandaTelevisionen vägrar att göra. De har tittat lite närmare på en del av det vetenskapliga underlaget gällande det sk. ”klimathotet”  från FN:s klimatpanel, IPCC.

Resultatet är, åtminstone för den som inte visste om det tidigare, häpnadsväckande! Tricksande med statistik, undanhållande av källdata, rent vetenskapsfusk, och kreativa lösningar som att vända vissa grafer upp och ned för att få rätt ”skrämseleffekt”.

 Det är några varianter  som IPCC använder för att försöka skrämma skiten ur världens befolkning. Vore det inte för att de (åtminstone Europas) styrande politikerna tar IPCC på största allvar, så kunde man ju skratta åt eländet. För resten av världen är nämligen inte lika imponerad. Länk till programmet:

http://dotsub.com/view/19f9c335-b023-4a40-9453-a98477314bf2

(Programmet är på Finska, men det går att välja  Engelsk textning.)

Finsk TV har alltså på bara 30 minuter dragit ner brallorna på hela klimatalarmismen.

Vakna nu, alla Svenska politiker. Det är dags att lägga ”klimathotet” till handlingarna!

När ni har gjort det, kära politiker, så kan ni kanske ta en funderare på hur vi ska kunna undvika dylika ”samhällspsykoser” igen?

Ett tips från mig, ni får det gratis: SVT bör genast omorganiseras.Sanning, Kritisk bevakning och Grävande journalistik bör vara dess ledstjärna. Ungefär tvärtom mot hur det fungerar nu, alltså!

Annonser