Nätet har  fullständigt exploderat av upphetsning  efter att nyheten om att HadCRU hackats, och all information lagts ut på nätet slog ner som en bomb häromdagen.  Om det verkligen var en hacker, eller, som många spekulerar i, ett insiderjobb från någon på HadCRU som ledsnat på fuskandet och desinformationen, återstår att se.

 I Gammelmedia (tidningarna) tas saken upp först idag. Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6164888.ab

rapporterar relativt sakligt om det hela. DN, som bundit upp sig hårdast i klimthotsjournalistik och klimathotspropaganda, skriver om det hela som något som inte ska tas på allvar. Konspirationstokar kallar Karin Bojs de som är skeptiska till alla de klimatskräckscenarios som hon själv, och hennes DN presenterat de senaste åren…… Nåja, skrattar bäst som skrattar sist, Karin!  ”NEJ, NEJ, NEJ, TRO DEM INTE !”… är rubriken på hennes artikel idag. Jag förstår hennes desperation. Allt hon trott på och engagerat sig i, visar sig vara bluff!

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/karin-bojs-kronika-konspirationsteorier-1.999257

Som alltid när Karin Bojs skriver en artikel i nätupplagan, så är det kommentarerna om artikeln som är den stora behållningen. Läs och njut!

I Propaganda-SVT hörs det fortfarande inte ett knyst. Åtminstone inte i Text-TV.  SVT har ju genom sitt ensidiga propagerande för ”klimathotet” fullständigt förlorat förtroendet som en lämplig källa för informationsinhämtning. De har åtskilliga anmälningar på sig i klimatrapporteringen liggande hos Granskningsnämnden för brott mot den opartiskhet, objektivitet och balans som är ett villkor för deras sändningsrätt.

Annonser