London under vatten. En framtidsvision a´la BBC

Ur tidningen Daily Mail:s artikel……….

……”BBC: s styrande organ har inlett en omfattande översyn av dess vetenskapliga täckning efter klagomål om partiskhet bland annat i sin behandling av klimatförändringarna.

BBC Trust meddelade idag att man skulle utföra en översyn i ”noggrannhet och opartiskhet” av sin produktion i detta allt mer kontroversiella område.

Översynen kommer efter upprepad kritik av programföretaget hantering av gröna frågor. Den har anklagats för att agera som en hejaklacksledare för teorin om att klimatförändringen är en av människan skapad företeelse.”………

 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1241049/BBC-announces-review-science-coverage-month-revealed-ignored-Climategate-leaked-emails.html#ixzz0buBmlrbv

Underbara nyheter! BBC har varit nästan lika enögda och partiska som  SVT i frågan. Men bara nästan……

Så hur blir det härhemma?  När är det SVT:s tur att hamna under luppen? De har på det mest flagranta vis brutit mot de bestämmelser som reglerar deras sändningsrätt. Reglerna som ska garantera opartiskhet, objektivitet och balans har konsekvent och medvetet åsidosatts för att föra fram (SVT:s lednings?) klimatalarmistiska åsikter i frågan.

 De startade till och med en internetsajt (StällOm) enkom för att propagera klimathot och liknande  inför det stora klimatmötet i Köpenhamn. Denna av licensbetalarna finansierade sajt drog sig inte ens för censur och förtigande av fakta. Direkt efter Köpenhamnsmötet lades sajten ner. Den hade fyllt sin uppgift, och behövdes inte längre………..

http://stallom.se/

 Förtroendet för SVT som pålitlig, objektiv informationskälla är kört i botten bland stora delar av befolkningen.

Jag har själv anmält SVT:s  program ”Vetenskapsmagasinet”  till granskningsnämnden. Hur det går där återstår att se.

Annonser