Trots att rekordvintern fortsätter att rasa i England så hävdar BBC att det bara är tillfälligheter. (Manmade?) Global Warming är det som gäller……Och rekordkylan stämmer  JÄTTEBRA med dessa teorier. Hrrrmmmmm…..Host host. Och storken levererar barnen, visst är det så? 

Fan tro´t!

Man ska komma ihåg att skilja på naturliga variationer i klimatet, och de som påstås bero på människans användning av fossila bränslen, kopruttar osv…..

Som jag visat tidigare, är de datamodeller som förutspår global uppvärmning pg a  Co2, totalt värdelösa. Kom ihåg att samma datamodeller som visar att det ska bli allt varmare, även visade att denna vinter ( och även förra årets) skulle bli rekordmild i England. Riktigt så blev det visst inte? Reportern nämner att det blivit varmare de senaste 150 åren. Jaha? Och vem har ifrågasatt det? Ingen! Vi gick ur den sk  lilla istiden för ungefär 150 år sedan. Planeten återhämtar sig från denna kalla period. Det har absolut ingenting att göra med pruttande kor, en biff till middag, eller att du tar bilen till jobbet! Co2 som påstås vara boven i dramat, har ökat från ca 280 ppm (parts per million) för drygt hundra år sedan, till ca 390 ppm idag. Trots ökande halt av Co2 har vi alltså sett en sjunkande temperaturtrend de senaste tio åren, helt emot dessa ”fantastiska” datamodellers prognoser. För varje år som går försvags hypotesen om ”Manmade Global Warming” Att sen vädret hjälper till att falsifiera hypotesen, gör det bara så mycket roligare. Jag tycker det är stor komedi att höra dessa ”experter” försöka bortförklara kylan och snön. 

Länk till reportaget:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8447262.stm

Annonser