I  engelska Sunday Times publicerades i förrgår den sensationella nyheten om att de smältande glaciärerna i Himalaya inte alls smälter på något alarmerande vis. Det hela är en bluff. En lögn bland så många andra i klimathotsbranchen. Intressant i sammanhanget är ju att Indiens miljöminister ju gick ut och hävdade samma sak offentligt för någon månad sedan. Som tack för det, fick han fick sina fiskar varma av IPCC:s Indiske boss Pauchari, som menade att miljöministern yrade i nattmössan. Men det gjorde han tydligen inte……. 

 Läs hela historien genom att klicka på denna länk.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6991177.ece

I går kväll fick jag till min stora förvåning läsa om detta på Sveriges PropagandaTv:s  Text-TV sid 138:

””FN:s klimatpanel IPCC la 2007 fram en rapport där ett av de centrala påståendena var att glaciärerna i världen smälter så snabbt att de i Himalaya kan vara försvunna 2035.
Nu har det visats sig att rapporten byggde på en artikel i en populärvetenskaplig tidsskrift och lösa uppgifter och påhitt, rapporterar Sunday Times.
Uttalanden från den vetenskapsman som artikeln i rapporten byggde på var inte baserade på några vetenskapliga resultat”

 

Vad gick snett på SVT? Sådant här brukar definitivt inte publiceras i klimatalarmistisk svensk television. Förmodligen har någon vikarie varit i farten? Någon som inte förstått att SVT inte ska rapportera obehagliga sanningar om klimatbluffen? På Rapport har de i alla fall förstått. Inte ett ord om denna sensationella nyhet……..

Men nu på morgonen är ”ordningen återställd”. Text-TV Inslaget om glaciärbluffen är borta, puts väck!

Ordnung muss sein!

Annonser