Ibland blir det patetiskt. Klimatbluffen håller på att rasa ihop som ett korthus. IPCC har avslöjats med brallorna nere ett flertal gånger nu. (se tidigare inlägg på bloggen) Dess chef, järnvägsingenjören Pachauri är upp till armbågarna insyltad i ekonomiska intressen som tjänar storkovan på ”klimathotet” Ropen på hans avgång blir fler och fler………till och med inom hans egen organisation.

Men,Rachel Maddow på amerikanska  MSNBC låter sig inte nedslås av sådana småttigheter. Hon klamrar sig fast vid ”klimathotet” som ett litet barn som vägrar att släppa sin snuttefilt. För att bevisa att Global Warming existerar, trots rekordkyla och  rekordmängder snö i östra USA, tar hon basketmål från långt håll till hjälp som förklaring!? Meteorologen som intervjuas i inslaget hänvisar till att IPCC, med ovan nämnda skandaler i bagaget, och Al ”gåre det så gåre det” Gore fick Nobelpriset minsann, och då måste ju Global Warming vara ett faktum?????

Ja förresten, meteorologen rättar Rachel, och säger att det numera inte heter ”Global Warming” utan ”Climate Change”…….och förklarar att köldrekorden beror på ökad mängd energi i atmosfären……..hmmm…..alltså norra hemisfärens cooling beror på warming…..?

Och så kallar de oss skeptiker för ”förnekare”? Herregud!

Med sådan argumentation tror jag nog att jag gör som de säger ”overthere”

I rest my case……

Annonser