Maggie Thauersköld-Crusell som driver Sveriges största och överlägset bästa klimathotskritiska blogg, The Climate Scam, var i går kväll med i SVT`s debattprogram Agenda.

 Debattmotståndare skulle ha varit miljöminister Andreas Carlgren, men han drog sig ur, ”sjuk”. I stället fick Maggie Thauersköld-Crusell debattera mot Svante Axelsson, Naturskyddsföreningens chef och ivrig klimathotspropagandist. Trots att Maggie fick betydligt mindre tid än sin debattmotståndare, så gick hennes budskap fram glasklart. Lugnt och sakligt förklarade hon varför  det sk”klimathotet” är monstruöst överdrivet. ”Svamle” Axelsson å sin sida tjatade på som en hackande gammal vinylskiva att ”det är värre än vi trodde” . Jomenvisst.

 Det enda som är ”värre än vi trodde” är etablissemangets uppenbara oförmåga att ta in fakta om vad som händer i klimatfrågan.

Det har vi fått ett flertal exempel på de sista dagarna.

 

Maggie Thauersköld-Crusell har utstrålning, kunnande och ett lugn som gör sig fantastiskt bra i TV. Bli inte förvånad om vi får se betydligt mer av henne i debattsoffor och morgonprogram i framtiden.

Länk till programmet:

http://svtplay.se/v/1888850/agenda/del_4_av_19

Länk till Maggies blogg:

http://www.theclimatescam.se/