Ulf Brunnberg

Jag lyssnar sällan på radioprogrammet ”Sommar”. Det är inte det att tid inte finns, men ärligt talat är det oftast rätt ointressant enligt min  åsikt. Helt enkelt en massa självgoda kändisar som sitter och gör sig viktiga……Jaja, inte alla , jag vet det…….men många. 

Men så råkade jag läsa Aftonbladets recension av Ulf Brunnbergs insats som sommarpratare i nämnda program.  Med tanke på den goda press han fick för sin insats i ”Stjärnorna på slottet” eller vad den nu hette, programserien som gick i SVT, var denna recension rena ”förstasideschocken” för att uttrycka sig på kvällstidningsvis. Han blev nämligen sågad jämns med fotsulorna. Totalsågad!!!!! 

Det där väckte naturligtvis min nyfikenhet. Jag gick in på SR och kollade om programmet fanns tillgängligt för efterhandslyssning, vilket det gjorde. Länk:

 http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/3272462.mp3

Efter att ha lyssnat på Brunnbergs Sommarprogram förstår man varför medie-etablissemanget tycker så illa om Brunnberg som Sommarpratare. Han sågar nämligen…….Mainmedia, miljörörelsen (rätt brutalt dessutom), klimatalarmister, tokskatter på drivmedel, tokfeminismen, den nya vansinniga sjölagen osv osv……..han föreslår också  en ren ”manskanal” i TV, kliniskt fritt från inredning och matlagning

Man skulle nästan kunna tro att Uffe var en av skribenterna eller kommentatorerna  på Sveriges bästa Miljöblogg, nämligen ”The Climate Scam”

http://www.theclimatescam.se/

Där ventileras ofta obekväma åsikter av den typ Ulf Brunnberg så oförskräckt vågar ge uttryck för.

 

Kort sagt: Ulf Brunnberg är en förnuftets röst i dessa galenskapernas tidevarv. Tror fan att han sågas då, av de ”politiskt korrekta” som propagerar för alla dessa tokerier och galenskaper.

Hatten av för Ulf Brunnberg! Bravo Uffe!

 PS:

I tidningen Expressen fanns det möjlighet att kommentera programmet. Föga förvånande delar en stor majoritet av läsarna där hans åsikter. Det verkar vara väääääldigt långt mellan vad folk anser, och vad medie-etablissemanget tycker att vi borde tycka.

http://www.expressen.se/noje/1.2500962/lasarna-ar-pa-ulf-brunnbergs-sida

   

Annonser