En artikel i gårdagens nummer av  tidningen Expressen slår nog nytt rekord i ren och skär dumhet! Vilket inte vill säga litet när det gäller kvällspressen….I nätupplagan kan man i en artikel läsa att ”Älgarnas fisar och skitar ner miljön” Jaha?…… Vänta lite?…. För det första, tycks tidningen Expressens medarbetare uppenbarligen inte vara kapabla  att skriva korrekt svenska längre, inte ens i rubriken. För det andra påstås i samma artikel att det är koldioxid som ”skitar ner miljön”?….. Va saru, saru? Vet artikelförfattaren om att utan koldioxid skulle all växtlighet på planeten dö ut tämligen omgående, och med den i stort sett allt övrigt liv på planeten. Nej det känner man tydligen inte till. Koldioxiden är  en grundförutsättning för att det ens ska finnas någonting värt namnet ”miljö” på Jorden. Att påstå att koldioxid ”skitar ner” är helt enkelt absurt!

   ”Miljö” ja, detta ständigt missbrukade ord, som  i exempelvis extremistpartiet ”Miljöpartiet”:s namn. Hur kan egentligen ett parti som förespråkar industriell förstörelse av vår natur, då tänker jag naturligtvis på vindkraften, komma undan med att kallas ”Miljöpartiet”? I landet Absurdistan fungerar det, eftersom de flesta journalisterna i Absurdistan är ”Miljöparti”-sympatisörer, och av naturliga skäl därför har svårt att granska partiet kritiskt…….Dessa journalister framlever företrädesvis sina dagar i Stockholms innerstad, närmare bestämt i stadsdelen Södermalm, där de från molnfri höjd kan sitta och skriva dumheter som exempelvis artikeln jag  länkar till ovan.

 I landet Absurdistan finns  ett politkerskrå som för länge sedan slutat att företräda de som gav dem jobbet, dvs medborgarna i landet Absurdistan. I stället för att som tänkt tjäna det allmänna till medborgarnas bästa, så jävlas man mer eller mindre öppet med vanligt hederligt folk. Landet Absurdistan är stort och glesbefolkat. Bilen är en nödvändighet för att de som inte bor i städerna ska kunna leva normala liv, eftersom det mesta av samhällsservice som skolor, sjukhus osv numera finns i städerna. Många glesbygdsbor pendlar dessutom många mil varje dag för att kunna ta sig till jobbet.  Kollektivtrafik är inte att tänka på för dessa människor som håller landsbygden levande.

Man får ju ”dra av” kostnader för arbetsresor, nödvändigt för dem som har långa bilresor till arbetet, och speciellt med tanke på de skyhöga drivmedelspriser genom skattepålagor som politikerna i Absurdistan drivit igenom för att ”rädda planeten” (Cheeesssus!). Utan dessa avdrag lönar det sig knappt för en glesbygdsbo att arbeta. Bilen är alltså enda lösningen. Eller snarare kanske ”var lösningen”……

Nu höjs röster för att detta nödvändiga reseavdrag ska fasas ut. Och från vilket håll kommer detta förslag?   ”Miljöpartiet” naturligtvis!

Karin Svensson Smith, ”klimat-och-transportansvarig” i Miljöpartiets styrelse menar på fullt allvar att detta reseavdrag, som alltså är en förutsättning för att hålla glesbygden vid liv, ska fasas ut? Alltså, ännu ett ”Miljöparti”-förslag, denna gång från ”klimat-och-transport ansvarig” (observera det Orwellska nyspråket) som försöker sparka undan benen för de som betalar Svensson Smith:s lön. Det är tammefan inte klokt, det är helt enkelt absurt!

Och så går ännu en dag i landet Absurdistan…..

Annonser